Telefoonnummer
+31 (0)519 228 010
Contact
info@nndi.nl

Terug
NNDI neemt Schumacher Plating over
21 apr
21 apr 2023
NNDI neemt Schumacher Plating over
NNDI neemt Schumacher Plating over

De Noord Nederlandse Draadindustrie (NNDI) heeft op 12 april 2023 de aandelen van Galvano Techniek Schumacher (GTS) overgenomen, ook bekend als Schumacher Plating. De NNDI zelf is sinds 14 juni 2022 in handen van Anders Invest, dat met een langetermijnfocus investeert in mkb-bedrijven.

De Noord Nederlandse Draadindustrie (NNDI) is een gespecialiseerd productiebedrijf voor blank staaldraad, wapeningsstaal en draadnagels voor bouw en industrie in heel Europa. Galvano Techniek Schumacher (GTS) is dé specialist op het gebied van vernikkelen en draad galvaniseren. Beide bedrijven — met respectievelijk 55 en 10 medewerkers — hebben moderne productiefaciliteiten, leveren hoogwaardige kwaliteit en zijn in staat om snel maatwerk te leveren.

Op 12 april heeft de NNDI de aandelen van GTS overgenomen. Hiermee is de continuïteit voor het personeel van Schumacher Plating gewaarborgd. De bedrijven werkten al sinds 2012 samen in een joint venture. In Dokkum trekt de NNDI het draad dat vervolgens bij GTS in Uden elektrolytisch wordt verzinkt. Het verzinkte draad gaat naar klanten van de NNDI en kent vele toepassingsgebieden.

GTS, ofwel Schumacher Plating, is tevens gespecialiseerd in het galvaniseren van staaldraad met nikkel en messing. Deze draadproducten werden tot nu toe door GTS zelf op de markt gebracht, maar vanaf de overname gaat de verkoop via de NNDI.

De NNDI is trots hiermee verder invulling te geven aan een breder portfolio in de markt.

Meer informatie
www.nndi.nl
www.schumacher-plating.nl

www.andersinvest.nl